Gr8 Arrangementen

Speciaal voor onze gasten hebben we een aantal hotel arrangementen samengesteld om optimaal van jouw verblijf bij Gr8 Hotels te genieten. Zo hebben we voor ieder iets aantrekkelijks. Heb je vragen over een arrangement? Neem dan vooral contact met ons op!

3-daags wandel & fietsarrangement

Ben je graag actief bezig tijdens je hotelverblijf en liefhebber van lekker eten, een mooie omgeving en goede service? Dan ben je met dit wandel- en fietsarrangement met o.a. 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 1x diner in ons La Place restaurant, aan het juiste adres. Je zult je zeker thuis voelen bij Gr8 Hotel Maastricht Airport, waar je tevens gratis parkeert. En we geven je ter inspiratie alvast enkele wandel- en fietsroutes mee!

Bekijk arrangement

Magie in Toverland

Echte helden trotseren hun grootste angsten in Ithaka, waar de strijdwagens van Troy met hun snelheid de stad veroveren. In de Magische Vallei beleeft jong en oud de meest fantasierijke attracties. Magie wijst je de weg in Toverland, op 5 minuten van Gr8 Sevenum!

Bekijk arrangement

Spa & Sleep

Combineer je bezoek aan Spa One met een overnachting bij Gr8 Hotel Oosterhout, wat op nog geen 10 kilometer afstand is gelegen. Dit arrangement is inclusief een overnachting en ontbijt voor 2 personen in onze Gr8 Room en inclusief dagentree voor 2 personen bij Spa One.

Bekijk arrangement

Gr8 Golf Arrangement

Ben jij een ware golfliefhebber? Golfpark de Haenen, dichtbij Gr8 Hotels Oosterhout gelegen, is voorzien van een mooie verzorgde baan en een gastvrije brasserie. Sla je slag met ons geheel verzorgde Gr8 Golf Arrangement incl. overnachting, 18 holes greenfee, 3-gangendiner bij De Haenen en meer!

Bekijk arrangement

Betoverend & uniek

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Bekijk arrangement

Lekkers uit Gouda

Zoet of hartig? Als je ook maar een béétje een foodie bent, zit je in Gouda wel goed. Want hier is op iedere hoek wel iets lekkers te nuttigen. Maar welke Goudse specialiteiten mag je nu écht niet overslaan? Wij hebben er 2 voor je in dit heerlijke arrangement.

Bekijk arrangement

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer