Gr8 Breda

Het splinternieuwe Gr8 Hotel Breda is gelegen bij knooppunt Princeville aan de A16. Parkeren is gratis en de verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend! Je kunt recht voor de deur een bus pakken richting het centrum en het treinstation.

Breda heeft een bruisende binnenstad waar altijd iets te beleven is. De stad is knus en gezellig met veel historie, culturele hotspots en evenementen. Vlak bij het hotel vind je de meubelboulevard, waar je een hele dag kunt vertoeven. Maar ook voor een avondje NAC Breda is het hotel top gelegen.

Faciliteiten
Bij ons mag je Gr8 kwaliteit verwachten. Onze hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van een flatscreen TV, comfortabel bed, badkamer met een fijne regendouche en gratis douche artikelen. Het ontbijt wordt verzorgd in de lobby van het hotel.

In onze lobby ‘De Gr8 Living’ kun je optimaal ontspannen bij de open haard, een spelletje spelen, lekker TV kijken of werken. Wifi is gratis, snel en overal beschikbaar.

Eten & Drinken
Onze hotels beschikken niet over een eigen restaurant. Wel kun je in onze ‘Gr8 Kitchen’ gebruik maken van een magnetron en kun je tegen een kleine vergoeding een drankje bestellen bij onze hotelmedewerkers. Daarnaast is er een gezamenlijke koelkast/vriezer aanwezig. Voor een lunch of diner adviseren we graag over de mogelijkheden in de omgeving.

Kinderen
Gr8 Hotels is zeer toegankelijk voor een verblijf met kinderen! Voor de kleintjes kun je tegen een vergoeding een babybedje reserveren. Uiteraard mag je ook zelf een campingbedje meenemen.

Huisdieren
Wij zijn dol op huisdieren, maar niet in onze hotels.

Rookbeleid
Gr8 Hotels is 100% rookvrij. Het is verboden om te roken binnen en vanuit de kamers of algemene ruimten van Gr8 Hotels.

This is why Breda is Gr8!

De stad ademt gastvrijheid uit. Er zijn veel winkels, horecagelegenheden en leuke historische straatjes en pleinen. Breda barst van de festivals, feesten en evenementen maar er is ook ruimte voor cultuur en rust. Wandel door Stadpark Valkenberg, bezoek het Stedelijk Museum of ontdek de omgeving op de fiets en ga naar het Ginneken, de zuidelijkste en meest bourgondische spot van Breda. Voor prachtige natuur ga je naar het Mastbos of Liesbos. Klik hier voor meer informatie over Breda.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer