There's a new kid in town...

Op het moment wordt er hard gewerkt aan ons nieuwste hotel op Maastricht-Aachen Airport. Vanaf 2021 verblijf je in ons spiksplinter nieuwe Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport. Op de hoogte blijven over de vorderingen van ons nieuwste pareltje? Volg ons op Instagram of Facebook!

Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport is gelegen aan het vliegveld, nabij de A2 en op slechts 10 autominuten afstand van het stadscentrum Maastricht en Congres centrum MECC Maastricht. Bovendien; op een kleine afstand bevindt zich de historische stad Valkenburg en het idyllische Heuvelland, ideaal voor een fietstocht. Je auto kan makkelijk geparkeerd worden voor de deur. Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten met ruime, warm ingerichte kamers voor een 'great' prijs. Net zoals bij onze andere Gr8 Hotels is ontbijt altijd inclusief bij een overnachting. Wat maakt Gr8 Maastricht zo speciaal? Onder andere vind je hier straks een food court, waar voor iedereen wat lekkers te halen valt. Uiteraard is hier ook La Place gevestigd, waar je ontbijt wordt geserveerd. Dat is het? Zeker niet! Bij Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport kun je ook je geluk beproeven in ons casino. Ben jij straks te vinden aan de roulette tafel, of ben je meer een black jack speler? Alles is mogelijk!

We care about you; relax in our Gr8 Community Room
Neem wat tijd voor jezelf en kies een lekker plekje in onze community room. Ontmoet nieuwe mensen, zit bij de open haard, tv kijken, samen een spelletje spelen, een lekkere snack eten of een drankje in de Gr8 kitchen… het is allemaal mogelijk.

Of je nu een weekend komt ontspannen, zakelijk reist of onderweg bent.. a stay at Gr8 is always Gr8!

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer