Gr8 Oosterhout

Gr8 Hotel Oosterhout

Breng voor wat Brabantse gezelligheid een bezoek aan Gr8 Hotel Oosterhout! Direct aan de A27 gelegen is deze locatie erg goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en je kunt er gebruik maken van oplaadpunten.

De Gr8 Locatie

Wie aan Brabant denkt, denkt vooral aan gezelligheid. Oosterhout ligt midden in de provincie en is ideaal te combineren met een dagje Breda, uitje naar attractiepark de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Maar vergeet Oosterhout zelf ook niet! Deze chique Brabantse stad kent mooie, knusse straatjes, vele historische panden, overdekte winkelmogelijkheden en daarnaast vele restaurants en cafés.

Onze Gr8 Faciliteiten

Bij ons mag je Gr8 kwaliteit verwachten. We bieden ruim opgezette kamers met een moderne inrichting. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen TV, ruime badkamer, fijne douche en gratis toiletartikelen. Het ontbijt wordt verzorgd door het naastgelegen La Place Restaurant, geopend van 7:00 tot 15.00 uur.

 

 

This is why Oosterhout is Gr8!

Oosterhout is prachtig gelegen, midden in het Bourgondische Brabantse land, niet ver van Breda, Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019 . In de bossen rondom Oosterhout is het heerlijk wandelen, fietsen en picknicken. Op 20 à 30 minuten liggen populaire bezienswaardigheden, zoals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Museum De Pont in Tilburg, de Efteling en Safari- en Speelpark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Meer informatie vindt u op de website van VVV Oosterhout: proefoosterhout.nl

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer