Gr8 Oosterhout

Parel van het Zuiden – Gr8 Hotel Oosterhout
Gelegen in het Brabantse Oosterhout, vind je ons Gr8 Hotel Oosterhout. Ons hotel is goed te bereiken via de A27 en een bezoekje aan Breda is zo gepiept, in slechts 10 minuten sta je op de Grote Markt. Ben je meer een wandel- of fietsliefhebber? Dan bevelen we een dagje naar de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen van harte aan. Parkeren bij Gr8 Hotel Oosterhout is geen probleem, dat doe je gratis op ons parkeerterrein.

Bij Gr8 Hotel Oosterhout mag je Gr8 kwaliteit verwachten; ruim opgezette kamers met een moderne inrichting. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen TV, een ruime badkamer, een fijne douche en daarnaast ook nog gratis toiletartikelen. Ga jij voor onze Gr8 Room, met het gezin in onze Gr8 Family Room of ga je voor de ultimate Gr8 Experience in onze suite?!

Het hotel is ook zeer geschikt voor zakelijke overnachtingen. Het naastgelegen La Place restaurant beschikt over vergaderzalen voor 2 tot 80 personen. Dat maakt het een ideaal verblijf voor meerdaagse bijeenkomsten. Neem voor meer informatie contact met ons op via: reservations@gr8hotels.nl.

Wat te doen in de omgeving
Wie aan Brabant denkt, denkt vooral aan gezelligheid. Oosterhout ligt midden in de provincie en is ideaal te combineren met een dagje naar attractiepark Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Maar vergeet Oosterhout zelf ook niet! Deze chique Brabantse stad kent mooie, knusse straatjes, vele historische panden, overdekte winkelmogelijkheden en daarnaast vele restaurants en cafés.

Ontbijten doe je bij Gr8!
Start je dag op de juiste manier met een heerlijk ontbijt geserveerd in ons hotel. Al onze tarieven zijn namelijk inclusief ontbijt! Even bijkomen na je dagje Brabant? Neem plaats in onze Community Room; pak een leuk bordspelletje, plof in één van de comfortabele stoelen en het belangrijkste… relax!

This is why Oosterhout is Gr8!

Oosterhout is prachtig gelegen, midden in het Bourgondische Brabantse land, niet ver van Breda, Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019 . In de bossen rondom Oosterhout is het heerlijk wandelen, fietsen en picknicken. Op 20 à 30 minuten liggen populaire bezienswaardigheden, zoals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Museum De Pont in Tilburg, de Efteling en Safari- en Speelpark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Meer informatie vindt u op de website van VVV Oosterhout: proefoosterhout.nl

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer