Book directly
Book directly

Gr8 Hotels garandeert altijd de beste prijzen en voorwaarden. Waarom boeken via onze website?

Onze website Andere websites
8% korting
Geen extra kosten
Gr8 Gift
Bekijk beschikbaarheid

Samenwerking met La Place

Gr8 Nederland heeft een nauwe samenwerking met La Place. Bij alle Gr8 Hotels is een La Place restaurant gevestigd. Hotelgasten kunnen gebruik maken van de ontbijt faciliteiten van La Place zonder hiervoor de deur van het hotel uit te hoeven. Voor alle gasten die reserveren via de website van Gr8 Hotels is het ontbijt zelfs al inbegrepen.

De samenwerking met La Place biedt ook mogelijkheden voor lunch, diner en vergaderfaciliteiten.

Bij La Place hebben ze diverse gerechten, er zit dus altijd wel iets naar jou smaak tussen. Seizoenstoppers, veggie&vegan, smoothies, gezonde lunch of warme maaltijd, ze hebben genoeg keus voor iedereen.

Waar staat La Place voor?
Puur, onbewerkt, kwaliteit eten. Dat is waar La Place voor staat. Eten dat voor je neus wordt bereid. Zonder zakjes of pakjes of moeilijke namen. Want La Place vind dat de lekkerste ingrediënten direct uit de natuur komen.
De medewerkers bereiden de eigen, unieke recepten van La Place onder de ogen van de gast. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer