Gr8 Sevenum

Gr8 Hotel Sevenum is gunstig gelegen, nabij de A67 en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Bovendien op een kleine afstand van de Belgische en Duitse grens. Voor de deur kan er gratis geparkeerd worden. Gr8 Hotel Sevenum biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten met ruime, warm ingerichte kamers voor een 'great' prijs. Het ontbijt is altijd inclusief bij een overnachting.

Ontspannen in de Gr8 Community Room
In de Gr8 Community Room kun je optimaal ontspannen bij de open haard, wat eten of drinken in de Gr8 kitchen, lekker TV kijken of een boek lezen in de binnentuin. Of je nu zakelijk reist, onderweg bent of een weekend wil ontspannen, bij Gr8 Hotel Sevenum is het altijd genieten van een 'Gr8 stay'.

This is why Sevenum is Gr8!

Het Limburgse Sevenum is prachtig gelegen en staat bekend om zijn groene weilanden met grazend vee en de prachtige natuur die goed te verkennen is per fiets of te voet. Zoals de Elsbeemden, met zijn graslanden en broekbossen, een waterrijk natuurgebied. Zo’n 65 vogelsoorten zijn in het gebied te vinden, waaronder de nachtegaal en de ijsvogel. Een uitstapje over de grens, bijvoorbeeld naar het bruisende Düsseldorf of het pittoreske Maaseik is vanaf het hotel prima te doen. Dichterbij biedt de sfeervolle stad Venlo volop vertier. Ontdek de vele Venlose boetieks en speciaalzaken in de historische binnenstad. Ook het shopgebied, aan de rand van de stad, laat het bloed van shopaholics sneller stromen. Meer inspiratie vind je hier

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer