Book directly
Book directly

When you book through third parties you lose a percentage of your booking to them. We'd rather invest that into making your stay extra special.

Our website Other websites
Free wifi
Best price
Free parking
Check availability

Nieuwsberichten van Gr8 Hotels

Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk, twee nieuwe Gr8 Hotels

 

08-01-2019

Het is weer de eerste ‘8-day’ van het jaar, en dat betekent: tijd voor Gr8 News. Dubbel Gr8 News! Want via deze weg willen wij bekend maken dat wij momenteel niet bezig zijn met de verbouwing van één hotel, maar met de verbouwing van twee hotels! Gr8 Hotel Bodegraven en Gr8 Hotel Amsterdam will open very soon! To be continued!

Gr8 Hotel Bodegraven & Amsterdam


De beste nieuwkomer van 2019!

08-01-2019

Dit is pas écht Gr8 News! Gisteren heeft Gr8 Hotel Oosterhout uit handen van Hotels.nl naast een speciale vermelding voor hoge reviewscore (8,7) ook nog eens een award ontvangen voor “de beste nieuwkomer in 2019”!

Op 1 juli 2018 opende de deuren van dit allereerste Gr8 Hotel. Wij zijn zeer trots om na 5 maanden deze ‘Gr8 Price’ te ontvangen.

Namens Gr8 Hotels, ontzettend bedankt!


Coming soon; Gr8 Hotel Sevenum

18-07-2018

Bij één Gr8 Hotel kan het natuurlijk niet blijven. Gr8 Hotel Sevenum is in the making! Het tweede hotel van deze nieuwe hotelketen. In het vierde kwartaal van 2018 zal Gr8 Hotel Sevenum zijn deuren openen. Nieuwsgierig? Hou dan onze Social media kanalen goed in de gaten!

 


Gr8 Hotel Oosterhout is open!


21-06-2018

Het eerste hotel in Nederland van keten Gr8 (uit te spreken als het Engelse "great") is geopend en staat aan de Beneluxweg in Oosterhout. Het voormalige Tulip Inn is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. De modernisering van het pand blijkt ook een positieve invloed op de omgeving te hebben. 

De nieuwe Nederlandse keten is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk. De nieuwe keten moet comfortabele 3-sterren faciliteiten bieden.

'Er lagen hier wat uitdagingen voor ons', vertelt de Oosterhoutse wethouder Robin van der Helm. Hij doelt onder meer op de verpaupering van het terrein dat ingeklemd ligt tussen de A27, Beneluxweg en Europaweg. De laatste tijd ziet hij echter een positieve kentering in het gebied. 'Het nabijgelegen Floralia Park is een mooi initiatief, er vestigen zich weer bedrijven op de meubelboulevard aan de overkant en het restaurant en het hotel zijn opgeknapt. Die nieuwe uitstraling heeft ook invloed op de mensen die hier komen.' Hij geeft aan nog wel naar een oplossing te zoeken voor de geparkeerde vrachtwagens. 'En we willen een veilige verbinding creëren tussen de wijk en het park.'

Van der Helm beschouwt het hotel als een aanwinst voor Oosterhout. 'Er is behoefte aan overnachtingsvoorzieningen in het Baroniegebied, vooral zakelijk. Ook de bedrijven in onze gemeente hebben steeds meer internationale relaties. We hopen dat de hotelgasten een bezoek brengen aan ons stadshart en er terugkeren.'

Martien Heinrichs, telg uit de Van der Valk-familie en directeur van Gr8 Investments, verwacht dat zo'n zestig procent van de gasten er zal overnachten om zakelijke redenen. 'We richten ons op "people on het move". We kiezen daarom bewust voor locaties die snel te bereiken zijn. Hier zitten we vlakbij de afslag, maar ook dicht bij een golfpark, natuur en de Efteling.' Gr8 heeft meer plannen in de regio. Heinrichs: 'Aan het einde van het jaar starten we met de werkzaamheden aan een hotel in Breda, vlakbij de Ikea en de A16.'

De hotels van Gr8 werken samen met de restaurants van La Place. 'Wij verzorgen zelf geen maaltijden en drankjes. Dat laten we allemaal over aan La Place', vertelt Heinrichs. Verder kenmerkt het hotel zich door technische snufjes. 'Wie een kamer boekt, ontvangt per mail een QR-code, waarmee de kamerdeur geopend kan worden.' Inchecken bij de balie behoort dus tot het verleden. 'Het hotel heeft daarom geen lobby, maar een huiskamer waar altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig is', vult operations manager Dennis Jansen aan. 'Deze kan ook met een live-verbinding opgeroepen worden via het scherm op de hotelkamer.'


Gr8 News - Gr8 Hotel

01-03-2018

Vanaf juni 2018 zal het voormalige Tulip Inn Hotel aan de Beneluxweg worden heropend onder de naam Gr8 Hotel Oosterhout. Deze vestiging in Oosterhout is de allereerste van deze splinternieuwe Nederlandse hotelketen. In de periode na juni zullen er nog zeven hotels worden geopend onder de naam Gr8 Hotel in Sevenum, Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven, Holten en Breda.

3 sterren met ontbijt bij La Place
Deze nieuwe Nederlandse hotelketen biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. In november 2016 kocht Gr8 Investments de aandelen van de AC Restaurants en de bijbehorende hotels van het Italiaanse Autogrill. In januari 2017 werd bekend dat GR8 Investments het AC Restaurants had verkocht aan Jumbo Supermarkten die het verbouwde en in oktober als La Place restaurant heropende. De hotels bleven in bezit van Gr8 Investments die het hotel in Oosterhout dus vanaf juni zullen heropenen onder de naam Gr8 Hotel Oosterhout.

Menu
Call
Mail
Book now