Algemene Voorwaarden

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u raadplegen. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites en de annuleringsvoorwaarden.

Getoonde prijzen
Alle genoemde prijzen op de website “gr8hotels.nl” en alle gedrukte uitgaven en advertenties van Gr8 Hotels zijn exclusief stadsbelasting en eventuele toeslagen.

Annuleringsvoorwaarden
Bij (online) hotelreserveringen tot 10 kamers per reservering geldt dat bij annulering tot 24 uur voorafgaand aan 14h00 op de aankomstdatum geen kosten in rekening worden gebracht. Indien u na dit tijdstip annuleert of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Uw kamerreservering is tot 20h00 uur op de dag van aankomst gegarandeerd. Als u later arriveert, adviseren wij u dit tijdig door te geven aan de hotelreceptie. Annuleringen dienen altijd schriftelijk aan ons te worden bevestigd.

Onze prijzen
Het reserveren van uw hotelkamer of arrangement rechtstreeks via onze website biedt diverse voordelen:

 Alle prijzen zijn inclusief ontbijt
 Geen reserverings- of administratiekosten
 Gemakkelijk en snel reserveren
 Reserveren via een beveiligde verbinding
 Direct veilig betalen via IDEAL of creditcard
 Reserveren zonder creditcard mogelijk

Gr8 Hotels is niet verantwoordelijk voor boetes of andere onkosten die het gevolg kunnen zijn van het annuleren van reserveringen of fouten in de prijspublicatie van derden.

Gr8 Hotels behoudt zich het recht voor om deze garantie te allen tijde te wijzigen of in te trekken zonder opgaaf van redenen.

 

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer