Gr8 Bodegraven

Gr8 Hotel Hotel Bodegraven is gunstig gelegen, aan de A12 tussen Utrecht en Rotterdam waardoor het vanuit het hele land makkelijk te bereiken is. Een ruime parkeergelegenheid is gratis te vinden voor de deur. Gr8 Hotels biedt royale 3-sterren faciliteiten met moderne kamers die ruim en warm zijn ingericht voor een fantastische prijs! Uw ontbijt is altijd inclusief en wordt verzorgd door La Place, dat is gevestigd in hetzelfde gebouw.

Relax in de Gr8 Community Room
In de Gr8 Community Room kunt u relaxen in een ontspannen sfeer. U kunt genieten van de open haard, wat eten of drinken in de speciale Gr8 Kitchen, mensen ontmoeten, lezen, tv kijken of werken. Of u nu onderweg bent, zakelijk reist of een weekendje wilt ontspannen, bij Gr8 Hotel Bodegraven geniet u gegarandeerd van een ‘Gr8’ verblijf.

This is why Bodegraven is Gr8!

Bodegraven is prachtig gelegen in een polder in ‘Het Groene Hart’ van Nederland. In de omgeving van Gr8 Hotel Bodegraven treft u prachtige natuur en de Reeuwijkse Plassen bevinden zich om de hoek. Dit gebied staat ook wel bekend als het paradijs voor vogels die met name ’s winters en ’s zomers in groten getale neerstrijken. Ook ligt de bekende kaasstad Gouda slechts op 6 km afstand. Deze stad biedt veel historie en cultuur waardoor het zeker de moeite waard is om deze stad te bezoeken. Voor meer actie kunt u terecht in dé leisure stad van Nederland: Zoetermeer. Ook ligt Krimpenerwaard op korte afstand. Een eiland tussen de rivieren de Lek, Ijssel en Vlist. Hier vindt u een oase van rust en ruimte. Daarnaast biedt ook Bodegraven genoeg leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Meer informatie vindt u op de website van Het Groene Hart van Holland: groenehart.nl en op www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer