Book directly
Book directly

Gr8 Hotels garandeert altijd de beste prijzen en voorwaarden. Waarom boeken via onze website?

Onze website Andere websites
8% korting
Geen extra kosten
Gr8 Gift
Bekijk beschikbaarheid

Vacatures

Werken bij de leukste hotelketen van Nederland?

Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met de ambitie om de komende jaren te groeien naar 20 hotelvestigingen. Met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs zijn Gr8 Hotels optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Binnen onze Gr8 Hotels hebben we diverse functies voor je beschikbaar als medewerker huishouding, receptioniste, assistent manager en manager. Omdat onze Gr8 Hotels altijd open zijn is er altijd een dienst beschikbaar die past bij jou wensen. Als jij het leuk vindt om met jouw enthousiasme de verwachtingen van iedere gast te overtreffen en te zorgen voor een ultieme gastbeleving, ben jij onze nieuwe Gr8 collega!

Gr8 Hotel Oosterhout is de eerst vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum, Gr8 Hotel Bodegraven, Gr8 Hotel Amsterdam Riverside en Gr8 Hotel Maastricht. De komende tijd openen nog een aantal Gr8 Hotels hun deuren waaronder Gr8 Hotel Breda.

Bij Gr8 Hotels maken we het je graag naar de zin. Maar niet alleen jou. Omdat wij geloven in de kracht van de wens, zijn we partner van Make-A-Wish Nederland. “Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.” Dat is de kracht van de Wish Journey!

Voor de actuele vacatures kun je kijken op https://www.gr8nederland.nl/
Onze vacaturen zijn ook te bekijken via https://www.hotelprofessionals.nl/

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer